Haber

AK Parti Muğla Milletvekili Gökcan, Bodrum ve Milas’taki depremzedeleri ziyaret etti

AK Parti Muğla Milletvekili Yelda Erol Gökcan, Bodrum ve Milas’taki depremzedeleri ziyaret etti.

Gökcan, Muğla Merkez, Menteşe, Köyceğiz, Fethiye, Yatağan, Dalaman, Ortaca, Marmaris, Datça ve Kavaklıdere’nin ardından Bodrum ve Milas’ta deprem çalışmalarına katılarak depremzedeleri ziyaret etti.

Milletvekili Gökcan ziyaretine ilişkin yaptığı açıklamada, Bodrum ve Milas halkının depremzedeler için seferber olduğunu söyledi.

Bodrum’da yaklaşık 10 bin, Milas’ta da 5 bin depremzedenin ağırlandığını belirten Gökcan, şunları kaydetti:

“Milas Kaymakamımız Mustafa Ünver Böke ve Milas KYK Yurdunda misafir edilen depremzedelerimizi ziyaret ederek geçmiş olsun dileklerimizi ilettik. Hatay Antakya’dan gelen depremzedemiz Murat Yıldırım’ın Cumhurbaşkanımıza teşekkürlerini ve selamlarını aldık. Recep Tayyip Erdoğan Bey KYK yurdunda ağırlanmıştır.Deprem mağduru kardeşlerimize 3 öğün sıcak yemek verilmektedir.Deprem mağdurlarımız için kreş açılarak depremzedelerimize sağlık hizmeti verilmektedir.Vatandaşlarımıza teşekkür ederiz. Milas ve Bodrum’dan misafirperverlikleri ve teşkilat üyelerimiz için teşekkür ederiz.Devletimizin yaraları saracak gücü ve kuvveti vardır.Deprem mağdurlarımız asla yalnız değildir.Onları dostça karşılamaya devam ediyor, yaralarını hızla sarıyoruz. “

Gökcan, Bodrum Özel Eğitim Merkez Komutanlığı Bodrum Askeri Kampı’nda ağırlanan depremzedeleri de ziyaret etti.

cinar-ajans.xyz

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu