Haber

İlçe başkanları Ekrem İmamoğlu’nun yanına gitti! Ziyarette Canan Kaftancıoğlu’nun olmaması gerginlik söylemlerini güçlendirdi

İstanbul’un 39 ilçesinin CHP’li ilçe liderleri İBB Lideri Ekrem İmamoğlu’na tebrik ziyaret etti. Ziyarette Canan Kaftancıoğlu yer almadı. Buda son günlerde CHP İl Başkanı Canan Kaftancıoğlu ile İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu arasında var olduğu iddia edilen gerginlik söylemlerini güçlendirdi.

İLÇE BAŞKANI PAYLAŞTI

Bütçe sunumu sonrası CHP’nin İstanbul’daki 39 ilçe başkanı Ekrem İmamoğlu’na dayanak ziyaretinde bulundu. İmamoğlu’nu ziyaret eden ilçe başkanlarının yanında CHP İl Başkanı Canan Kaftancıoğlu’nun olmaması dikkat çekti. Avcılar İlçe Lideri Erdal Nas, ilçe liderleri ile İmamoğlu’nun fotoğrafını, “İstanbul Büyükşehir Belediyemizdeydik! İstanbul Büyükşehir Belediyemizin 2023 yılı bütçe görüşmeleri öncesi 39 İlçe Başkanımız ile birlikte İBB Başkanımız Sn. Ekrem İmamoğlu ziyaret ettik. 16 Milyon İstanbullunun bütçesi hayırlı olsun” sözleriyle paylaştı.

“SÖYLEMEMİŞTİR DİYE DÜŞÜNÜYORUM”

İmamoğlu dün, bütçeye ait bilgi verirken CHP İstanbul Vilayet Lideri Canan Kaftancıoğlu’nun kendisine yönelik söylediği argüman edilen “aptal, hırslı, müteahhit kafalı” tabirlerine yönelik konuştu. İmamoğlu, “Canan Kaftancıoğlu nezaketli bir hanımefendidir. Bu bahsi geçen kelimeleri bir kadın olarak söylememiştir diye düşünüyorum, söyleyeceğim bu kadar” dedi.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu