Haber

Akşener’den akıllara durgunluk veren çıkış! Putin’in iddiası ‘vazgeç’ dedirtti

Karadeniz gazı dün Önder Erdoğan’ın da katıldığı törenle devreye alındı.
Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın iki söylentiyi kamuoyuyla paylaştığı törenle ilgili olarak akıllara ÂLÂ Partisi Genel Başkanı Meral Akşener’den üzücü bir açıklama geldi.

ERDOĞAN’DAN TARİHİ ZAFER

Törende bir konuşma yapan Cumhurbaşkanı Erdoğan, şunları söyledi: “Vatandaşlarımızın mutfaklarında kullandıkları ve aylık 25 metreküp sıcak su tüketimine denk gelen doğalgazı 1 yıl boyunca ücretsiz olarak sağlıyoruz. Bundan sonraki tüm konutlarda doğalgaz kullanımı için ücret almayacağız. 1 ay.” ilham perisini verdi.

AKŞENER: Umarım Putin değildir

İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener yaptığı açıklamada şunları söyledi: “Karadeniz gazının Türkiye’ye gelip konutlara verildiği doğruysa çok mutlu oluruz. Gerçekten çok memnun oluruz. Türkiye’nin önemli bir sorununun halledildiğini düşünüyoruz ve iktidara geldiğimizde de buna devam edeceğiz. Böylece mutlu olacağız. Ama umarım Putin’in BOTAŞ’ın borçlarını ertelemesinden kaynaklanan Putin’in yaptığı bir iyilik değildir. Çünkü bir çok şey saçmalık, insan sürekli aldanınca ufak bir şüphe gerçek oluyor ama inşallah, keşke Karadeniz gazı olsa. Devamını da daha geniş olarak sağlayacağız.” söz konusu.

adalarhaber.xyz

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu