Haber

Konya Büyükşehir Belediye Başkanı Uğur İbrahim Altay, Ladik İlçesi’nde yatırım incelemesi yaptı.

Konya Büyükşehir Belediye Başkanı Uğur İbrahim Altay, Ladik İlçesi’nde yatırım incelemesi yaparak vatandaşlarla buluştu.

Başkan Altay, ilk olarak Ladik’te Büyükşehir Belediyesi tarafından tamamlanan 2,2 kilometrelik sıcak asfalt yatırımını Sarayönü Belediye Başkanı Nafiz Solak, AK Parti Konya İl Yönetim Kurulu Üyesi Tevfik Tığlıoğlu ve AK Parti Sarayönü İlçe Başkanı Gamze Karacan ile birlikte inceledi. Başkan Altay, burada yaptığı değerlendirmede, Yeni Büyükşehir Kanunu sonrasında Konya’nın tüm mahallelerinde yoğun bir şekilde çalıştıklarını belirtti. Ladik’te doğalgaz tesisatı yapıldıktan sonra altyapıda oluşan sorunların Sarayönü Belediyesi ile birlikte çözüldüğünü kaydeden Başkan Altay, “KOSKİ’miz önemli bir altyapı çalışması gerçekleştirdi. Sıcak asfaltı da tamamlayarak mahalle girişini yaptık. 14 milyon liraya Ladik’e layık.”

“Ladik bize her zaman ağır destek verdi”

Daha önce yapımına başladıkları düğün salonu projesinin ihalesinde karşılaşılan sorunun çözüldüğünü belirten Başkan Altay, “Yaklaşık 36 milyon lira maliyetle en kısa sürede süreci başlatmayı planlıyoruz. Pazartesi günü meydandaki kafeteryanın sözleşmesini yapıp orada düzenlemeye başlayacağız.Ladikli Ahmet Ağa’nın memleketi olan bu beldemize hizmet etmekten çok mutluyuz.Ladik bize her zaman çok yoğun destek verdi.Teşekkür ederim. Tüm Ladik halkına desteklerinden dolayı teşekkür ederiz. Ladik’in tüm sorunlarını Sarayönü Belediyesi ile birlikte çözmek için çaba harcıyoruz. Bu arada Ladik’e çok büyük bir destek var. “Bazılarının doğalgaza erişimi olması büyük bir gelişme sağladı.” Burada yaşayan insanlarımızın yaşam standardı. Faydalı olmasını temenni ediyorum” dedi.

Sarayönü Belediye Başkanı Nafiz Solak, Büyükşehir Belediyesi’nin verdiği destekten dolayı Başkan Altay’a teşekkür ederek, “Ladik’imize yakışır örnek bir yol yapıldı. Düğün salonumuzun inşaatı da tamamlandı. Ayrıca caddede kafe inşaatı da tamamlandı.” Meydan yakında başlayacak. Bütün bunlar için “Desteklerinden dolayı Büyükşehir Belediye Başkanıma teşekkür ediyorum. Birlikte çalışmaktan keyif alıyoruz” dedi.

Başkan Altay, mahalle meydanında vatandaşlarla sohbet ederken aynı zamanda Ladik KOMEK Kurs Merkezini de ziyaret ederek kursiyerlerle buluştu. – KONYA

haber-gokcebey.xyz

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu