Teknoloji

Efsanevi Saç Şekillendirici Dyson Airwrap’in Fiyatı Yüksek Oldu

Son dönemin ünlü saç şekillendiricisi Dyson Airwrap, birçok kadının en çok satın almak istediği eserlerin başında geliyor. Ancak artan fiyatı ve yükselen dolar kuru nedeniyle hayallerini süslüyor. Bu yüzden üzülmeyi bıraktık ve işe koyulduk! En az Dyson Airwrap kadar pratik olarak kullanabileceğiniz ve sonucu gördüğünüzde orijinalinden ayırt edemeyeceğiniz alternatif çalışmaları sizler için listeledik!

Bu içerikten alışveriş yapmaya karar verirseniz, Onedio sayfadaki kişilerden gelir elde edebilir. Satın aldığınız eserlerde satıcılardan kaynaklanan sorunlardan Onedio sorumlu değildir. Bu içerik marka işbirlikleri içerebilir.

9. Hairens HRS-960 Saç Şekillendirme Seti

Saç düzleştiricisi, sallama maşası ve afro dalgalar yapan 6 kesiği ile Hairens HRS-960 modelini Amazon’da bin TL gibi uygun bir fiyata edinebilirsiniz. Yani binlerce doları feda etmenize gerek yok. Tek bir ürünle düzleştirici, sallama, afro ve su dalgaları yapabilirsiniz.

Buradan satın alabilirsiniz.

8. Remington Curl & Straight Confidence Saç Şekillendirici

Remington markasının TikTok ve Instagram’daki popülaritesini mutlaka duymuşsunuzdur. Etkileyici kişiler için vazgeçilmez olan Remington 3’ü 1 arada, Bukle ve Düz İyonik Şekillendirici, Hacim, Bukleler ve Pürüzsüz Stiller, 4 Ek Kesim, Hacim Şekillendirici, Saç Maşası, Şekillendirici Ağırlıklayıcı ve Fırçalar içerir.

Buradan satın alabilirsiniz.

7. Babyliss AS970E Dönen Fırçalı Saç Şekillendirme Seti

Orijinali kadar efsane dalgalar elde edebileceğiniz Babyliss AS970E Dönen Fırçalı Saç Şekillendirme Seti’ne hava üfleme özelliği sayesinde yüksek fiyatlar ödemeden ulaşabilirsiniz.

Buradan satın alabilirsiniz.

6. Revlon Tek Adım

Uzun saçlı kişilerin büyük dalgalar için tercih edebileceği Revlon markasının saç şekillendiricisi, sosyal medyada adından söz ettiriyor. Bu parçayı saç kurutmak için de alabilir, uygun fiyatlı özelliği ile saçlarınızda efsane dalgalar yaratabilirsiniz.

Buradan satın alabilirsiniz.

5. Revlon Tek Adımlı Stil Güçlendirici

İnce uçlu fön ve şekillendirme yapmak isteyenler için de Revlon markasının bir alternatifi var. Seramik özelliği ile saçlarını kırmadan daha ince dalgalar yapmak isteyenler ve kısa saçlı olanlar için bu çalışma tam bir seçim olabilir.

Buradan satın alabilirsiniz.

4. Zavallı Pixie Saç Şekillendirme Seti

6 farklı başlık seçeneği ile saçlarınıza dilediğiniz şekli verebileceğiniz Poor Pixie Saç Şekillendirme Seti sizi en az orijinali kadar mutlu edecek eserlerin başında geliyor. Ürün, 360 derece dönebilen kablosu ile hareketlerinizi kısıtlamadan kısa sürede saç şekillendirme imkanı sunuyor.

Buradan satın alabilirsiniz.

3. YYHH Beşi Bir Arada Saç Kurutma Makinesi

YYHH 5’i 1 arada ürünü ile saç kurutma makinesi ile saçlarınızda dilediğiniz gibi dalgalar oluşturabilirsiniz. Hacimli şekillendiricilerden alabileceğiniz tüm verimi sıcak hava fırçası, şekillendirici, negatif iyon saç düzleştirici ile almanız mümkün. Israrla Amazon Türkiye’den isteyin.

Buradan satın alabilirsiniz.

2. Rowenta CF9530 Brush Activ Elektrikli Saç Şekillendirici Tarak

Mor rengi ile hem görüntüsüne hem de işlevine bayılacaksınız. Rowenta CF9530 Brush Activ 2, iyon üreteci ile elektriklenmeyi azaltır ve otomatik dönen fırçası ile eş zamanlı kurutma sağlar. Hem uzun hem kalın saçlar için 50 mm, orta uzunlukta ve kısa saçlar için 40 mm döner fırça seçeneği de bulunmaktadır.

Buradan satın alabilirsiniz.

1. Braun Satin Hair 7 Iontec AS720 Airstyler Saç Şekillendirici

Braun’un Satin Hair 7 Iontec AS720 modeli ile iyon ve saten teknolojisi ile saçlarınıza zarar vermeden sağlıklı ve canlı dalgalar elde edebilirsiniz.

Buradan satın alabilirsiniz.

Denediğin ve memnun kaldığın başka bir çalışma var mı? Yorumlarda buluşalım…

pazarcik-haber.xyz

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu