Haber

Davutoğlu: Adaletsizliğin karşısında, Ekrem İmamoğlu’nun yanındayız

Gelecek Partisi Genel Lideri Ahmet Davutoğlu, ‘YSK üyelerine hakaret ettiği’ savıyla hakkında dava açılan İstanbul Büyükşehir Belediye Lideri Ekrem İmamoğlu’nu belediye binasında ziyaret etti.

Ziyaret sonrası açıklama yapan Davutoğlu, “Siyasi çaba içerisinde bazen sert tartışmalar olur. Olmaması gereken şey varsa, hukukun siyasete alet edilerek farklı düşünenlerin cezalandırılmasıdır. Ben de tabir ediyorum 2019 seçimlerinin tekrar edilmesi son derece yanlış olmuştur. Hukukun siyasallaşmasına müsaade vermemeliyiz. Tüm kararlara hürmetimiz olur lakin bir görüş beyanından ibaret olan bir yargı sürecinin başlaması da, sürdürülmesi de, gündemde tutulması da hatadır” diye konuştu.

Ziyarete ilişkin sosyal medya hesabından da paylaşımda bulunan Davutoğlu, “Adaletsizliğin karşısındayız, Sn. Ekrem İmamoğlu’nun yanındayız. Üzücü olan, geçmişte hukuk yoluyla önüne haksız yere maniler çıkartılan bir iktidarın bugün tıpkı yola tevessül etmesidir. Nazik konut sahipliği için Ekrem İmamoğlu’na teşekkür ediyorum” dedi.

İBB Başkanı İmamoğlu da, Davutoğlu’na teşekkür ederek, şu paylaşımda bulundu:

“Gelecek Partisi Genel Lideri Sayın Ahmet Davutoğlu’nu bugün Saraçhane’de ağırladık. Sayın Genel Başkan’a bu kıymetli ve hassas günde verdiği moral takviyesi için teşekkür ederim. @Ahmet_Davutoglu” (HABER MERKEZİ)

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu