Haber

Büyükçekmece’de zincirleme trafik kazasında hayatını kaybeden 3 kardeşin cenazeleri morgdan alındı.

Büyükçekmece’de TEM otoyolunda meydana gelen zincirleme trafik kazasında hayatını kaybeden 3’ü kardeş 4 kişinin cenazeleri Adli Tıp Kurumu morguna kaldırıldı.

TEM Otoyolu’nda İstanbul istikametinde meydana gelen kazada 8 kişinin bulunduğu otomobilde kamyon ile kamyonet arasında sıkışan Alperen Ş. hayatını kaybetti. (1), Sabri S. (2), Buğlem Ş. (8) ve Yazgı K’nın (18) otopsileri tamamlandı.

İstanbul Büyükşehir Belediyesi’ne ait cenaze taşıma aracıyla Adli Tıp Kurumu’ndan alınan cenazelerin öğleden sonra Silivri’de defnedileceği öğrenildi.

Kazada yaralanan baba Muhittin Ş, anne Sevdaş Ş ve aynı aileden çocukları Alparslan Ş. ve yakınları Havva K.’nin hastanedeki tedavisi sürüyor.

Bu sırada kazada hayatını kaybeden Alparslan Ş., Alperen Ş. İkizlerinin olduğu öğrenildi.

Dün Büyükçekmece TEM Otoyolu’nda İstanbul istikametinde yolda duran tıra, içinde 8 kişinin bulunduğu arkadan gelen otomobil çarptı. Kazada, kamyonun altına giren otomobile başka bir kamyon çarptı, yoldan geçen kamyon ve hafif ticari araç ise kazaya karışan araçlara çarparak durabildi. Kazada Alperen S, Sabri S, Buglem S. ve Baht K. hayatını kaybederken, 4 kişi de yaralandı.

haberegil.xyz

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu