Ekonomi

ASKON Türkiye’nin Ödeme Yöntemi TROY’a Geçti

Anadolu Aslanları İşadamları Derneği (ASKON) Genel Lideri Orhan Aydın, dernek olarak Türkiye’nin Ödeme Yöntemi’ne (TROY) geçiş yaptıklarını belirterek, tüm iş dünyasını yurt içi ödeme sistemini kullanmaya davet etti.

Aydın, yaptığı yazılı açıklamada, Gazze’deki katliamların ülkede hassasiyet yarattığını belirterek, “Gelişmiş ve medeni dediğimiz ülkelerin İsrail’in yaptığı bu katliama nasıl sessiz kaldıklarını, hatta nasıl hızla destek verdiklerini gördük. Bu nedenle artık olaylara ve gelişmelere çok farklı gözle bakmamız gerekiyor.” “Gereklidir. Vicdanlı insanların hassasiyetinin olduğu ortadadır.” dedi.

Aydın, bu durumda kendilerine düşenin bu duyarlılığı geliştirerek “katillere dur demek” olması gerektiğini belirterek, şöyle devam etti:

“Bunu her alana taşımamız lazım. Özellikle ekonomi Çok değerlidir. ASKON olarak tüm şirket çalışanlarımızın ve kurumsal şirket çalışanlarımızın maaş ve kredi kartlarını TROY’a çeviriyoruz. Bu nedenle iş dünyasına da çağrıda bulunuyoruz. Yerli ve milli ödeme sistemi TROY’a geçmelerini ve yurt dışı ödeme sistemlerini terk etmelerini öneriyoruz. Gün katliama dur deme günüdür, gün harekete geçme günüdür. “Tüm iş dünyamızı bu davete destek vermeye davet ediyoruz.”

orhaneliajans.xyz

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu